Izlet – Soča

soca-veslanjeSoča od Kamnega do Labrce tvori odlične brzice, ki so primerne tudi za začetnike. Zato je Sit on Top kajak odlična izbira, če želite izkusiti, kako se z vami poigrava Soča. Aktivnost se prične z delitvijo opreme, ter nato nadaljuje z razlago osnovnih pravil. Pomembno je, da tekom aktivnosti pravila upoštevate, saj Soča ni enostavna reka in ima nekaj težavnih delov. Pot se nato vije tik ob strugi, ki jo reže Soča, do naše izhodiščne točke. Do tja vas peljemo z našimi prevozi. Na spletni strani Maya.si (https://www.maya.si/) ponujajo številne aktivnosti, ki jih lahko izvajate ob reki Soči.

Na Kamnem, kjer se nam že prikazuje čudovita reka Soča. Vstopna točka je nato pod mostom in vaša aktivnost se začne. Soča vas vodi na začetku po precej umirjenem delu reke, kjer se privadite na vso opremo in predvsem na način veslanja. V kasnejših delih se Soča nato malo bolj razdivja in pridemo že do prvih brzic, kjer se začne test vaših sposobnosti. Sit on top kajaki so idealni, kjer to pomeni, da v primeru, da se zvrnete v strugo, ki jo tvori Soča, nazaj v kajak zlezete hitro.

Soča nato v nadaljevanju privede še do večjih brzic, ki jih doživite v drugi polovici spusta. Tukaj običajno naši vodiči napravijo tudi nekaj lepih fotografij, da imate lep spomin na vaše avanture, ki jih omogoča Soča. Soča v zadnjem delu nato ustvari že idilične razglede, kot bi se želela opravičiti, ker vas je prej tako razmetala. Izlet se zaključi v zalivu, ki ga Soča ustvari tik ob Labrci. Tukaj nato vso opremo pospravimo ter operemo, vas pa lepo povabimo še na okusno kavo ali hladno pivo, na naši terasi. Soča sit on top izlet je ena izmed naših aktivnosti, na katero se naši gosti zelo radi vračajo, hkrati pa je tudi ena izmed naših najbolj obiskanih aktivnosti. Pridite z nami na izlet, saj je zabava in noro doživetje zagotovljeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>