• PVC okna

Strešna okna

Strešna okna imajo nalogo osvetljevati mansardna stanovanja z naravno svetlobo in jih zračiti. Ne glede na to, kako majhno je podstrešje, dodatna svetloba prostor polepša, mu doda toplino ter s tem poveča bivalno udobje.

Strešna okna so različnih velikosti, odločamo pa se lahko tudi med vrsto zasteklitve in materialom okenskega okvirja. Slednji so lahko na primer izdelani iz različnih materialov, najpogosteje iz lesa, PVC ali aluminija.

Bi radi zasenčili bivalne prostore? Senčila po izjemno ugodnih cenah. Široka izbira senčil ter barvnih vzorcev. Izberite kakovostna in učinkovita zunanja ali notranja senčila.

Strešna okna se med seboj razlikujejo tudi po načinu odpiranja. Vsak sistem odpiranja ima svoje prednosti in pomanjkljivosti. Pohištvo postavljeno pod okno ne ovira odpiranja in zapiranja oken, če imajo slednja ročko za odpiranje na zgornji strani. Pri oknih z ročico na spodnji strani pa mora biti prostor pod oknom prazen. Strešna okna, ki so vpeta v sredini, pa je lažje čistiti. Obstajajo tudi okna, ki se lahko odpirajo na več različnih načinov. Strešna okna lahko opremimo tudi s senčili – pridejo prav tako poleti kot pozimi, možna je tudi vgradnja senzorja za dež, ki avtomatično zapre okno.

Želite izboljšati pozicijo vaše spletne strani na Google.si? Potem kliknite na naslednjo povezavo optimizacija spletnih strani