PVC okna

Okna, ki jih naročite pozimi, imajo hitrejši rok dobave. Ker imajo ponavadi izvajalci manj naročil in lahko pohitijo. Zato naj ne bo ovira zimski čas. Ta čas izvajalci ponujajo tudi nižje cene za okna. Avtomatska proizvodnja povečini zagotavlja kvaliteto. Sodobni dizajn pomaga k lažjemu čiščenju, saj ni ozkih žlebov. Večinoma imajo zanesljivi izvajalci prodajno servisno mrežo po celi Sloveniji. Za okna so uporabljeni vrhunski materiali in profili, strokovna je montaža. Priznani proizvajalci oken vršijo prodajo le preko pooblaščenih prodajalcev in monterjev.

Čeprav so pvc okna umetni material, je ena izmed dobrih lastnosti ta, da se razteza ves čas, kar zagotavlja dobro toplotno izolacijo. Čeprav so večinoma bele barve, je pvc material odporen, ne bledi in ne rumeni. Pvc ima tudi dobre izolativne lastnosti, ni občutljiv na vremenske vplive, okna so enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Ne boste verjeli, ampak pvc material je mogoče popolnoma reciklirati. Dobra stran je tudi ta, da je življenska doba dolga in tudi iz tega razloga nastaja manj odpadkov. Tako da pvc ostaja eden vodilnih materialov v izdelavi stavbnega pohištva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>